Budapest 1106. Jászberényi út 29. | H-P: 9-18 | Sz: 9-14 | +3670-3145413; +3670-3145398

Vállaljuk, határidőre az Ön által kiválasztott, megvásárolt termékek leszállítását.

Szállítási díj függ a megrendelt termékek mennyiségétől, súlyától és a szállítási címtől. Felhívjuk figyelmét, hogy házhoz szállításnál a gépkocsi vezető csak a gépkocsiról történő lerakodást tudja vállalni. A berakodást a megrendelőnek kell megoldani.

Csak olyan helyre szállítunk, ami biztonságosan és szabályosan megközelíthető és a parkolás megoldódott. Az áru átadás-átvétele után mennyiségi és sérülésreklamációt nem fogadunk el. Az átadást követően a termék megóvása a Megrendelő feladata és felelőssége.

Sétáló utcába, forgalomtól elzárt területre, behajtási engedélyhez kötött területre, parkoló nélküli útszakaszra nem vállaljuk a szállítást!

FONTOS! A címen olyan személynek kell átvennie az árut, aki alkalmas az áru mennyiségi és minőségi átvételére egyaránt.

Ha a kiszállításkor az áru átvételét a Megrendelő nem tudja megoldani a fentiek szerint, akkor a termék visszaszállításra kerül és az újbóli kiszállítás csak díjazás ellenében kérhető vagy raktárunkban díjmentesen átvehető munkaidőben.

A házhozszállításra nem kötelezhető cégünk, ez egy plusz szolgáltatás, amit mindig az aktuális feltételeknek megfelelően döntünk el, hogy tudjuk-e vállalni.

Szállítunk saját gépkocsival, de bevonunk igény szerint külső céget is.

 

Budapesten kívül egyéni árakat adunk. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal írásban vagy telefonon.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 0670-314-5413

              0670-314-5398

google plus